Looking For Anything Specific?

Datça Deprem : Datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem • Sonsöz Gazetesi : Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi.

Datça Deprem : Datça açıklarında 5.5 büyüklüğünde deprem • Sonsöz Gazetesi : Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi.. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi.

MUGLA DATCA 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi ...
MUGLA DATCA 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi ... from static.daktilo.com
Ege denizi, datça açıklarında saat 10.09'da 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad).

Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk söz datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte.

Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından muğla valiliği açıklama yaptı. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde.

Datça açıklarında 4.00 büyüklüğünde deprem - Aktivite ...
Datça açıklarında 4.00 büyüklüğünde deprem - Aktivite ... from aktivitehaber.com
Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Datça muğla'da deprem olmasının ardından depremin detayları ve afad ile kandilli tarafından paylaşılan son datça muğla'da 4.5 büyüklüğünde ve 3.20 km derinliğinde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu.

Datça muğla'da deprem olmasının ardından depremin detayları ve afad ile kandilli tarafından paylaşılan son datça muğla'da 4.5 büyüklüğünde ve 3.20 km derinliğinde deprem meydana geldi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde.

Datça açıklarında deprem - YENİ ASYA
Datça açıklarında deprem - YENİ ASYA from www.yeniasya.com.tr
Datça muğla'da deprem olmasının ardından depremin detayları ve afad ile kandilli tarafından paylaşılan son datça muğla'da 4.5 büyüklüğünde ve 3.20 km derinliğinde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Datça deprem son dakika gelişmesi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Ege denizi, datça açıklarında saat 10.09'da 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden.

Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi.

Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Datça muğla'da deprem olmasının ardından depremin detayları ve afad ile kandilli tarafından paylaşılan son datça muğla'da 4.5 büyüklüğünde ve 3.20 km derinliğinde deprem meydana geldi. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde.

Posting Komentar

0 Komentar